Ga naar de inhoud
De naam Nova zegt het al “NIEUW”.
      Nieuwe meubelstoffering.

Patricia Willig de naam achter Nova houdt van stoffen en van een stijlvol interieur. Na mijn opleiding Meubelstofferen aan het Hout- en meubileringscollege (HMC) in Amsterdam en na mijn stages en werkperiode bij Laura Divera in Westzaan en bij Zijlstra Interiors in Limmen is de liefde voor stoffen, interieur en meubels alleen maar gegroeid. Waardoor atelier Nova is ontstaan. Het sfeervolle atelier is gevestigd in het mooie Noord-Holland in de plaats Schagerbrug, dichtbij Schagen. Bij Nova Meubelstoffering vindt je een mooie collectie stoffen die met zorg is samengesteld. Kom gezellig een kijkje nemen!

Werkwijze

Hebt je een meubel dat je graag door mij wilt laten stofferen? Dan ben je bij Nova meubelstoffering in goede handen. Graag ontvang ik een foto via de mail info@novameubelstofferering.nl of whatsapp (06 53397217). Hiermee heb ik een indruk van het meubel dat je door mij wilt laten stofferen.

Aan de hand van deze foto zal ik je een indicatie kunnen geven van de prijs. Als je je daar in kan vinden kunnen we een afspraak maken zodat ik het meubel kan zien en beoordelen welke werkzaamheden er aan moeten worden gedaan. Ik meet het meubel op en je kan een stof uitzoeken. Dat kan bij mij in het atelier waar ik een ruime keuze stofstalen heb van diverse leveranciers, maar kan ook bij je thuis als het meubel te groot is om mee te nemen.  Met deze gegevens ga ik dan een offerte uitwerken.

Als je akkoord gaat met deze offerte, ga ik de stof bestellen en de werkzaamheden inplannen. Het meubel is alleen bij Nova meubelstoffering als er aan gewerkt wordt. Dan hoeft je het meubelstuk ook niet lang te missen.

You cannot copy content of this page