Ga naar de inhoud

Meubelstoffering

Elke meubel is uniek en qua stijl en kleurstelling passend in je interieur. Een meubel kan zoveel meer zijn dan een functioneel item in je interieur. Of het nu een bank, fauteuil, stoel of ander (zit)meubel is, met de juiste stofkeuze en afwerking kan dit een te gekke blikvanger worden. Nova Meubelstoffering helpt je graag verder.

Hoofdborden

Hoofdborden op maat

Nova Meubelstoffering maakt alle soorten hoofdborden zoals, Hotel chique hoofdborden, moderne hoofdborden of landelijke hoofdborden voor aan het hoofd van je bed. Kies de stof die bij je past en Nova meubelstoffering maakt deze hoofdborden op maat. Hoofdborden geven een luxe sfeer in de slaapkamer. 

 

Buitenstoffering

Buitenstoffering op maat

De mogelijkheden voor in- en outdoorkussens op maat zijn eindeloos!

​Van het vervangen van bestaande kussenhoezen tot het naar wens maken van kussens op maat, Nova meubelstoffering levert puur maatwerk. Van sierkussens tot maatkussens voor een heerlijke loungebank in de tuin of onder de veranda /serre. Door onze prachtige collectie bestaande uit in- en outdoorstoffen, is elk door jou gewenst kussen te maken.

Boot-, camper- en caravanstoffering

 

Boot-, camper- en caravanstoffering op maat

Als het vakantieseizoen op ’t punt staat te beginnen, krijgt je dan ook geen zin om de inrichting van je boot, caravan of camper te restylen?

Nova Meubelstoffering kan binnenin de boot, caravan of camper er een mooi geheel van maken zodat je er lekker mee op vakantie kan!

Boot-, camper- en caravankussens worden op maat gemaakt. De kussens zijn trendy, duurzaam, worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier. In het atelier werken we met prachtige buitenstoffen. 

You cannot copy content of this page